avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Telefon politia economica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Telefon politia economica

Azi am primit un telefon de la cineva din pol, economica bucuresti, ( eu fiind din vl), ca exista o sesizare cu privire la persoana mea . mentionez ca detin un cmi . a programat o intalnire la sediul primarieinu la sediul cmi peste o saptamana( nu ma informat care este continutul acestei sesizari), Este normal sa fii sunat (apropo cu numar ascuns) la ce sa ma astept? nu am facut proiecte , nu am incasat bani din alte parti......
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:19, 11 Februarie 2013
Eu i-as fi spus sa faca bine sa formuleze citatia in scris...
Procedura de citare prin fax,email,telefon este perfect legala
Pentru a preveni situatii neplacute-amenda,aducere cu mandat,se impune sa va asumati responsabilitatea si sa dati curs cererii telefonic adresate
In raport de situatia la fata locului,aveti dreptul sa nu dati declaratie si sa solicitati termen pentru prezentarea cu persoana specializata care sa va reprezinte si sa va apere interesele in mod profesional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa email itm bucuresti catalinvulcan2018 catalinvulcan2018 La ce adresa de email pot sa denunt un patron? Itm Bucuresti,multumesc frumos (vezi toată discuția)
Despagubire locuinta imasammy2011 imasammy2011 Buna ziua, In luna septebrie a.c. in urma unei ploi abundente, mi s-a inundat locuinta. Firma asiguratoare a deschis dosar de dauna. In urma constatarii ... (vezi toată discuția)
Anunt de recrutare teapa! ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Am o nelamurire pe care vreau sa o dezbat cu d-voastra. In urma cu vreo 2 luni am aplicat un CV pe un site de recrutare din Romania pentru un post ... (vezi toată discuția)