avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere cu uzufruct viager

Ce se intampla daca in cazul unui contract de intretinere cu uzufruct viager, intretinatorul (casatorit, cu copii) decedeaza inaintea intretinutului?
Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:17, 12 Februarie 2013
Depinde de clauzele contractual asumate de parti la incheierea contractului de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu uzufruct viager vio50 vio50 Am postat de doua ori acesata intrebare, dar nu am primit niciun raspuns. Mai incerc o data: [Ce se intampla daca in cazul unui contract de intretinere cu ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare intre mine si fiul meu liana vasilica liana vasilica deoarece am mari probleme de sanatate as dori sa vand casa fiului meu. as vrea sa stipulez in contract sa nu pot fi data afara din casa atat cat traiesc si el ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu uz viager vio50 vio50 Ce se intampla daca in cazul unui contract de intretinere cu uz viager, intretinatorul (casatorit, cu copii) decedeaza inaintea intretinutului? Va multumesc ... (vezi toată discuția)