avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cununie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cununie

Buna ziua, numele meu este Coste Andrei si de religie sunt Romano - Catolic. Am o intrebare la adresa dumneavoastra: Familia mea care este de religie Romano - Catolica poate cununa (nasi) o viitoare familie care este de religie Ortodoxa?.Slujba si preotul(Crestin - Otodox) sa aiba loc in Biserica Ortodoxa Romana?.
Ar trebui sa adresati intrebarea unui preot ortodox .
Mai exact, acelui preot ortodox care va face cununia. Problema e ca daca refuza, trebuie sa-l schimbati.
Interpretarea Bibliei, ca si a dreptului, e facuta diferit de la om la om, de la preot la preot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)
Refuz inmormantare in romania a unei persoane incinerata in spania. ... paul_sonea paul_sonea Refuz inmormantare in Romania a unei persoane incinerata in Spania. Este legal? (vezi toată discuția)