avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Bună ziua, la mine în localitate s-a înfiinţat un muzeu de care eu m-am ocupat pâna acum, el aparţinând de primărie. Se poate face angajare pe muzeu în condiţia în care eu am toate studiile necesare iar la muzeu nu figurează niciun angajat? Vă mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:30, 12 Februarie 2013
DIn punct de vedere legal nu. deoarece apartine de primarie deci de buget-ul de stat, iar la stat posturile de angajare sunt blocate.
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, se poate face angajari pe posturi la acel muzeu .... chiar daca sunt blocate angajarile ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier al primarului daniel26 daniel26 As vre sa stiu daca postul de consilier al primarului intra sub incidenta oug care a blocat posturile in administratie avand in vedere ca acesta este numit si ... (vezi toată discuția)
Angajare primarie ulterior oug 34/2009 aprov aprov Sunt angajat la o primarie din mediul rural pe postul de consilier al primarului(postul este contractual). Temporar am indeplinit, prin ordin al primarului, si ... (vezi toată discuția)
Transfer angajati nutzy nutzy buna ziua! m-ar interesa un model de protocol pentru a transfera personalul din cadrul compartimentului \"Statie de alimentare cu apa\" din cadrul Primariei pe ... (vezi toată discuția)