avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit prima casa necasatoriti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit prima casa necasatoriti

Eu impreuna cu prietenul meu am aplicat pentru un credit prin programul Prima Casa.
Banca cu care noi am facut demersurile nu acccepta 2 persoane pe contractul de proprietate daca acestea nu sunt casatorite.

Prin urmare atat creditul cat si casa va fi pe numele prietenului meu iar numele meu nu va fi mentionat pe nici un act cu toate ca o sa contribuim cu sume egale.

Asta inseamna ca in eventualitatea unei despartiri eu nu voi avea nici un drept asupra proprietatii. Ce pot sa fac sa evit acest lucru? Ce acte as putea adauga pentru a arata ca platesc si eu?

Alte discuții în legătură

Credit prima casa necasatoriti ContSters316692 ContSters316692 Buna ziua! Prietenul meu cu care sunt de ani buni, dar necasatoriti, a facut un credit prima casa. Creditul este luat pe numele lui, iar eu nu sunt ... (vezi toată discuția)
Co-proprietar apartament achizitionat prin credit prima casa michou michou Buna ziua, Dorim sa achizitionam un apartament nou prin accesarea unui credit Prima Casa. Nu suntem casatoriti si nici unul dintre noi nu avem in ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament / casa pe numele a doi proprietari ioanabcr ioanabcr Buna ziua, Impreuna cu prietenul meu, dorim achizitionarea unei locuinte. Nu suntem casatoriti si nici nu ne vom casatori in viitorul apropiat. Amandoi vom ... (vezi toată discuția)