avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiunea

buna ziua pot concesiona un teren de la primarie , avand masuratorile cadastrale si avizate de ancpi , si acordul prefecturii , fara sa mai astept iesirea titlului de proprietae stiind parcelele si suprafata ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:57, 12 Februarie 2013
Daca nu detineti titlu de proprietate,nu detineti calitate sa puteti dispune de respectivul teren
Asteptati emiterea documentului care va atesta calitatea de proprietar asupra terenului,moment de la care puteti incheia acte pentru concesionarea acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate emis cu "indiviziune" Anna63 Anna63 Ati putea sa ma lamuriti care este procedura legala prin care se poate completa cu numarul de tarla , parcela si vecinatati o suprafata de teren extravilan ... (vezi toată discuția)
Intabulare/rezervare intabulare teren ombun12 ombun12 detin un teren cu vegetatie forestiera, pentru care detin o fisa tehnica de punere in posesie (din 1993) pentru suprafata de 0.25 ha. Am masuratori cadastrale ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc loosh36 loosh36 Am mostenit o suprafata de teren in localitatea R. Am aflat de ea doar cand am citit titlul de proprietate al defunctului. Stiu doar suprafata, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)