avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

am o casa executata silit,ultimul termen de judecata a fost in iulie 2010.Intrebare:acum in luna iulie ar trebui sa fie prescrisa datoria fata de furnizor si automat incetarea executarii(mentionez ca locuinta si un teren fac parte dintr-un dosar de succesiune )help
Cel mai recent răspuns: Danutz26 , utilizator 09:58, 14 Februarie 2013
nu inteleg exact. v-ati judecat pt o casa si ati pierdut in 2010 sau v-ati judecat pe o contestatie la executar e?
in 2010 s-a intentat un proces de executare silita privind datoriile la casa si s-a admis cererea.Dupa aceea s-a deschis procesul de succesiune in 2011.intrebarea mea e daca ajung in luna iulie se prescrie datoriile si se anuleaza executarea?
In raport de executarea silita nu are relevanta ca bunul dedus executarii fac parte dintr-un dosar de suuccesiune
care este hotararea finala fata de cererea creditorului ?
Daca exista titlu executoriu ,respectiv instanta a admis cererea creditorului,nu are relevanta ca in iulie 2013 se prescrie datoria fata de furnizor
Verificati la OCPI daca nu exista notat titlul executoriu
alta intrebare:socrul meu a murit in decembrie 2009,iar in iulie 2010 s-a deschis dosar de executare silita ptr neplata catre urban.e legal sa-i deschida si sa se admita executarea daca el era mort de 6 luni?
alo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie in curs de executare silita ianevil13 ianevil13 Problema incepe asa: in luna iulie 2010 am incheiat un abonament orange pe 2 ani. In luna mai 2011, am achitat pentru ultima data facturile catre acestia. Pe ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite Ramona35 Ramona35 Buna ziua, In anul 2008 am semnat un contract de credit in calitate de administrator al unei SC. La data respectiva am si avalizat garantia ( BO). In 2009 am ... (vezi toată discuția)
Creanta cesionata in timpul executarii silite An3ta17 An3ta17 Buna ziua. Am o intrebare. Mentionez pe scurt faptul ca s-a incheiat un contract de imprumut( intre persoane fizice )pentru o suma de bani si un contract de ... (vezi toată discuția)