avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... semnaturi pe bilete la ordin
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

semnaturi pe bilete la ordin

Buna ziua . La un credit bancar pt societate comerciala , cu garantie imobiliara , am semnat cu asociatul doua bilete la ordin , iar pe aceste bilete au mai aparut sotia mea si sotul asociatului , dar ei nu au semnat nimic , as-i avea intrebarea urmatoare :daca se fac expertize si se adevereste ca nu au semnat ei aceste B.O -uri se anuleaza acestia , fiind false , sau cei doi asociati , care au semnat mai pot fii executati silit ??? multumesc.
Cel mai recent răspuns: kordo , utilizator 08:32, 13 Februarie 2013
unde au aparut cei doi ? ca avalisti ?
Daca semnaturile sunt false trebuie sa faceti o plangere la politie, iar daca se vor pune in executare acele bilete la ordin, in temeiul Legii 58 din 1934, faceti opozitie la executare solicitand si suspendarea executarii, pentru motivul ca semnatura sau scrisul nu apartine persoanei.
DA sint avalisti .
pai au avalizat ei ? Adica au semnat avalul ?
Nu ei nu au semnat ,a semnat altcineva nu este semnatura lor......?????

Alte discuții în legătură

Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat anders anders Buna ziua. Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)