avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De ce dorm, sau de ce nu iau masuri moderatorii?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De ce dorm, sau de ce nu iau masuri moderatorii?

Am primit urmatorul mesaj de la utilizatorul @johnpescar:
Eu va spun ce se intampla in realitate domnule ,, ajutor de caine lup ''.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Credeti ca unu din moderatorii acestei sectiuni au luat masura, cu toate ca toti cei 4 moderatori au fot prezenti pe forum ??
NU, si asta pentru ca se fac cumetrii si prietenii, pentru ca traim in romania, cand am gresit eu am sarit toti ca arsi, cand gresesc altii se fac ca nu vad!!

RUSINE DOMNILOR MODERATORI!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 12 Februarie 2013
Pentru respectarea regulmentului acestui forum,apreciez ca situatia se poate solutiona cu intelegere si toleranta
Eventual daca aveti nemultumiri puteti respecta si aplica regulamentul forumului si sesiza prin mesagerie privata moderatorii referitor la nemultumirea dvs
Forumul trebuie sa se desfasoare prin emiterea de opinii ,discutii in maniera decenta ,disputele si atacul la persoana fiind neproductive si de altfel si nepermise de regulament
"Si moderatorii dorm".

Cred ca n-ati inteles ca aici nu suntem la serviciu sa stam treji cand doriti dv. sau chiar sa citim toata ziua ce se scrie pe-aici. De multe ori ramanem pe site online, dar de fapt suntem plecati de-acasa sau lucram in alte locuri decat pe forum.

Dialogul cu @johnpescar l-ati inceput dv. si as spune chiar ca l-ati provocat.
Nu face parte dintre utilizatorii pe care sa-l fi "iertat" mai mult decat ca pe dv., ca sa zic asa. Ultima propozitie din mesajul dv. va descalifica.
Da @ynocentta sunteti unu din acele persoane care sunteti protejata de catre moderatori, stim foarte bine amandoi acest lucru, speram ca macar aici sa nu va mai bagati in seama, nu sunteti nici moderator si nici calitate sa vorbiti.
Inteleg ca doriti sa strangeti cat mai multe puncte (nu inteleg, tin de foame?), dar nu va mai bagati in seama neintrebata, trebuia sa vorbiti de "maniere decente" in alte situatii, daca se adresa cineva cu "doamna ajutor de CAINE lup" nu cred ca il pupati pe frunte.
Asa ca vedeti-va de treaba!!!
Atitudinea ,exprimarea si comportamentul dvs pe acest forum apreciez ca a depasit limita bunului simt astfel incat cred ca ar trebui ca moderatorii sa aplice regulamentul si sa propuna banarea dvs
@thran
Stiti foarte bine ca sunteti o persoana recalcitranta pe forum. Pastrati o atitudine potrivita in mesajele dvs si atunci nu vor mai aparea situatii in care sa fie necesara interventia moderatorilor.

Alte discuții în legătură

Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @johnpescar Cornel  Vasile Cornel Vasile Utilizatorul @ johnpescar primeşte avertisment pentru încălcarea punctul 2.2 din acelaşi Regulament de postare. 2.2. Sunt interzise: atacul la ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @thran Cornel  Vasile Cornel Vasile Userul @thran primeste avertisment pentru incalcarea prevederilor pct. 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.2. Sunt interzise: atacul la persoana, ... (vezi toată discuția)