avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De ce dorm, sau de ce nu iau masuri moderatorii?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De ce dorm, sau de ce nu iau masuri moderatorii?

Am primit urmatorul mesaj de la utilizatorul @johnpescar:
Eu va spun ce se intampla in realitate domnule ,, ajutor de caine lup ''.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Credeti ca unu din moderatorii acestei sectiuni au luat masura, cu toate ca toti cei 4 moderatori au fot prezenti pe forum ??
NU, si asta pentru ca se fac cumetrii si prietenii, pentru ca traim in romania, cand am gresit eu am sarit toti ca arsi, cand gresesc altii se fac ca nu vad!!

RUSINE DOMNILOR MODERATORI!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 12 Februarie 2013
:offtopic: Interventie moderator
@thran

Cred ca afirmatiile referitoare la cei 4 moderatori sunt nefondate ... nu o sa comentez in plus aformatia dvs, intrucat nu sunteti cel mai in masura sa-mi impuneti dvs ce sa fac pe Forum .. daca ati fi avut o atitudine demna de respectat pe Forum, atunci poate as fi acceptat tacit ideea dvs.

In acest sens, chiar daca @ johnpescar v-a ”jignit”, acelasi lucru l-ati facut si dvs fata de alte persoane - moderatori .. situatie in care nu stiu daca sunt in asentimentul celorlalti colegi ai mei moderatori .

Pe cale de consecinta, pe viitor, cand veti face anumite afirmatii publice pe Forum despre un moderator.utilizator ar fi bine sa le probati sau sa utilizati mesageria privata , in caz contrar voi solicita colegilor administratori banarea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @johnpescar Cornel  Vasile Cornel Vasile Utilizatorul @ johnpescar primeşte avertisment pentru încălcarea punctul 2.2 din acelaşi Regulament de postare. 2.2. Sunt interzise: atacul la ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @thran Cornel  Vasile Cornel Vasile Userul @thran primeste avertisment pentru incalcarea prevederilor pct. 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.2. Sunt interzise: atacul la persoana, ... (vezi toată discuția)