Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti, sa ma ajutati, sa mi dati idei.
Pe un drum principal din Oradea, B-dul Dacia fiind cu lucrul pe o dubita am oprit autoutilitara, pentru nici 2 minute. Am intrat pana intr un magazin d constructii, mi am pus o stampila pe foaia de parcurs si am iesit. Mentionez masina avea avariile puse si era aproximativ 1 m in alveola, autobusul chiar avea loc suficient ... . Cand am revenit la masina, d-l politist prezent langa aceasta. Mi a cerut actele, fara sa se prezinte, l am intrebat care ar fi motivul pentru care imi cere actele. Mi a spus pentru oprirea masinii intr un loc nepermis. I am explicat frumos ca am lipsit doar 2 minute, am intrat pana in magazin si am iesit, ca sunt cu marfa in masina, mi am cerut scuze, i am spus sa nu ma amendeze doar pt atat, am vorbit frumos. Prima replica al acestui tanar politist fiind. " Din secunda doi in care nu ati fost in masina se considera parcare neregulamentara. Ok i am dat actele, m am gandit asta e sunt vinovat pt parcare, am sa primesc 150 ron amenda, 75 ron in 48 ore( ghinionul meu).
Politistul a revenit aproximativ in 15 minute, si mi a spus ca am 600 RON amenda : 150 ron pentru parcare neregulamentara + 450 RON pentru folosirea avariilor in mod nejustificat. In momentu respectiv am luat soc total, mi a spus daca vreau sau nu sa semnez ca ei se grabesc la un anumit accident, a ridicat tonu ... etc ... pana la urma am semnat. Vreau sa actionez in judecata. Amenda mi se pare exagerata, pana la urma chiar e exces de zel din partea acestuia.
Vreau sa actionez in judecata, dar inca nu stiu exact pe ce cale sa merg : s a stricat masina, sa mi caut martor, sa spun pe bune ce si cum, etc .,.. ?
M a enervat la maxim acest tanar politist, cred ca nu i a placut fata mea si s a gandit sa ma incarce cu puncte si amenzi. Astept pareri, sugestii etc.
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns:
latka , utilizator
09:38, 1 Februarie 2018