avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... II - Atasare fisier excel la RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

II - Atasare fisier excel la RJIP

Buna ziua,

Pot tipari si atasa fisier din excel / google spreadsheets cu RJIP completat (aceleasi coloane) iar in registru sa trec doar totalurile (sau o alta modalitate)?

Mi-ar usura munca foarte mult.

Multumesc!

P.S. 1. Ce ar trebui sa trec la "Felul operatiunii"? 2. In cazul incasarilor prin banca, trec numarul tranzactiei sau numerotez in vreun fel extrasele de cont?

Alte discuții în legătură

Registrul jurnal de incasari si plati Roxie Roxie Buna seara, Detin PFA pe domeniul traduceri de anul trecut din februarie si am de completat registrul de incasari si plati. Ce anume se trece in el? ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal de incasari si plati antispam antispam Buna ziua, Deoarece urmeaza sa radiez PFA-ul pe care il am, trebuie sa completez RJ de incasari si plati. Imi puteti va rog spune, referitor la completarea ... (vezi toată discuția)
Ii norma venit - registru jurnal incasari si plati hordymulberry hordymulberry Sunt foarte nedumerit in legatura cu rj incasari si plati. Din ianuarie decand am deschis ii, am tinut acest jurnal in format electronic, fisier tipizat in ... (vezi toată discuția)