avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce sanse am la suspendare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce sanse am la suspendare?

Buna seara, eu am primit doua luni de pedeapsa accesorie la curtea de apel craiova si am facut recurs la bucuresti unde am cerut inlocuirea pedepsei accesorii cu suspendarea acesteia, ce sanse am tinand cont ca sunt la prima abatere ? sunt disperata nu stiu daca imi vor accepta sespendarea.:( astept un raspun urgent
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2013
olga2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: olga2013 , utilizator 20:25, 12 Februarie 2013
Ce ai facut ?
am fost acuzata intr-un dosar cu mai multe persoane pentru trafic de persoane, doar pentru ca am o relatie cu unul dintre inculpati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor -noul cod penal gornea amgelica gornea amgelica SI LA APEL TIMISOARA (21/06/2010) AU DECIS : 4 ANI PT. TRAFIC DE DROGIRI 190 GR CANABIS -FLAGRANT ,.SI UN AN SPOR . Am recunoscut, am colaborat nu mi a fost ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei aleale88 aleale88 proxenetismul (art. 329 C.p.) LEGEA 678/2001, ART.12 Stadiu procesual: Apel ,03.07.2013 Ora estimata: 09:00 Complet: Apel ( vară ) Tip solutie: Amână ... (vezi toată discuția)
Apel la bucuresti...o solutie buna?si...un avocat bun din targu jiu. simonarotariu simonarotariu Buna, am si eu cateva nelamuriri si as vrea sa ma ajutati cu niste raspunsuri. 1. De obicei,la un apel la Bucuresti,cam ce sanse sunt sa ti se scada pedeapsa ... (vezi toată discuția)