Ma puteti ajuta, va rog, cu suportul scris al cursurilor de pregatire pentru examentul de intrare in INM? Din cate am inteles, este o firma Euro Best Consult care organizeaza aceste cursuri, care sunt insa foarte scumpe pentru mine.
am discutat cu cineva , despre cursurile eurobestteam , si spunea , ca ar fi utile...ma gandesc la o chestie , costul lor este de 4700 lei , juridic , logic , interviu , la fiecare seminar am inteles , ca se dau anumite grile , pt a vedea anumite tehnici de abordare a lor , ce se cere , etc , deci , mi se pare super importante........va propun , sa ne adunam , aprox 50 persoane , adica , sa devenim 50 de coproprietari ai suporturilor de curs care se predau la seminarii ,care ulterior o sa fie impartite la ceilalti coproprietari , ma gandeam asa , cel mai bine ar fi , sa mearga o persoana f bine pregatia , la cursuri , care pe langa ca este bine pregatita , stie sa si explice......! si eventual dar nu neaparat..........sa sustina examenul la admitere in magistratura , pt a nu exista conflicte de interese.....si sa facem o conferinta , tip messenger , cu toti cei 50 care am participat , si sa fie explicat , odata pentru toata lumea...eu zic ca sunt super ok , cred ca se dau anumite grile , etc , care te ajuta sa iti dai seama modul de abordare , si o sa conteze mult la examen , ideal ar fi sa fim aprox 50 , nu mai mult......banii o fie trimisi in contul eurobestteam , etc , sunteti interesati ???
Admitere inm 2008
INM
Stimaţi Colegi!
Dacă printre utilizatorii acestui Forum este cineva care a mai susţinut examen de admitere la INM şi eventual a reuşit, vă rog să ne ... (vezi toată discuția)