avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... cursuri pregatire examen INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

cursuri pregatire examen INM

Ma puteti ajuta, va rog, cu suportul scris al cursurilor de pregatire pentru examentul de intrare in INM? Din cate am inteles, este o firma Euro Best Consult care organizeaza aceste cursuri, care sunt insa foarte scumpe pentru mine.

Multumesc mult!

Costin Nicolae
Cel mai recent răspuns: Csorin , utilizator 16:45, 9 Aprilie 2013
ma intereseaza si pe mine , contra cost...
am discutat cu cineva , despre cursurile eurobestteam , si spunea , ca ar fi utile...ma gandesc la o chestie , costul lor este de 4700 lei , juridic , logic , interviu , la fiecare seminar am inteles , ca se dau anumite grile , pt a vedea anumite tehnici de abordare a lor , ce se cere , etc , deci , mi se pare super importante........va propun , sa ne adunam , aprox 50 persoane , adica , sa devenim 50 de coproprietari ai suporturilor de curs care se predau la seminarii ,care ulterior o sa fie impartite la ceilalti coproprietari , ma gandeam asa , cel mai bine ar fi , sa mearga o persoana f bine pregatia , la cursuri , care pe langa ca este bine pregatita , stie sa si explice......! si eventual dar nu neaparat..........sa sustina examenul la admitere in magistratura , pt a nu exista conflicte de interese.....si sa facem o conferinta , tip messenger , cu toti cei 50 care am participat , si sa fie explicat , odata pentru toata lumea...eu zic ca sunt super ok , cred ca se dau anumite grile , etc , care te ajuta sa iti dai seama modul de abordare , si o sa conteze mult la examen , ideal ar fi sa fim aprox 50 , nu mai mult......banii o fie trimisi in contul eurobestteam , etc , sunteti interesati ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)
Cursuri de pregatire pentru examenul de la inm pushica pushica Buna, as dori sa stiu si eu daca a urmat cineva cursurile de pregatire pt exam de la INM organizate de Eurobestteam , si daca sunt folositoare. Am vazut ca ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2008 INM INM Stimaţi Colegi! Dacă printre utilizatorii acestui Forum este cineva care a mai susţinut examen de admitere la INM şi eventual a reuşit, vă rog să ne ... (vezi toată discuția)