avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot face reclamatie la politie???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot face reclamatie la politie???

De doua zile sunt sunata de catre un barbat la inceput cu nr.necunoscut ,acum imi apare numarul,nu stiu cine este.Stie ca am doi copii stie ce schimb lucreaza sotul meu.Imi zice ca are nr de tel al meu de la o fata C.......,eu nu cunosc pe nimeni cu acest nr.Iam spus sa nu mai ma deranjeze,dar se pare ca nu este curios.Pot sa depun o plangere la politie???
Sotul a sunat inapoi de pe tel sau pe acel nr a raspuns respectivul si a inchis.A spus ca daca mai ma deranjeaza sa fac plangere la politie.Eu blochez nr.care imi apare,dar cand ma suna cu nr.privat ,ce fac????
Incercati sa vorbiti cu firma de telefonie mobila si poate va ajuta.
Nu prea are cum in lipsa unei hotarari judecatoresti, ar incalca contractul semnat cu omul ala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare am pt dumeavoastra. Cecilia-Filofteia Cecilia-Filofteia Buna seara,am o problema si as vrea sa va intreb ce pot face in acest caz? Sunt divortata din luna Mai 2012 si lucrez in Germania cu acte,adica legal. Sunt ... (vezi toată discuția)
Hartuire telefonica anatab anatab Buna seara. Va rog mult sa imi raspundeti ce se poate face in cazul urmator: De aproape un an mama primeste in mod repetat cam 20 de telefoane pe zi de la o ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita telefonic de o persoana necunoscuta ioana35 ioana35 Buna ziua! De mai bine un un an jumatate, nici nu realizez cat de veche este problema, pt ca nici nu mi-am dat seama cand a inceput, o persoana ma tot ... (vezi toată discuția)