avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... p-v contestat si anulat. reamendat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

p-v contestat si anulat. reamendat?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. in urma cu 1 an primaria a intocmit un p-v prin care am fost sanctionati cu amenda si ordin de demolare a unei parti de constructii. am deschis proces prin care am cerut anularea procesului verbal. instanta a hotarat anularea procesului verbal emis de primarie. acum, primaria poate sa aai intocmeasca inca un p-v de demolare a aceluiasi obiect?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:39, 13 Februarie 2013
In conditiile in care partea de constructie nu detine documente legale si acordul autoritatii locale,
primaria poate solicita demolarea
a solicitat o data. nu se considera putere de lucru judecat? am depus la primarie o cerere de cumparare a terenului de sub constructia respectiva, insa o parte imi raspunde ca trebuie sa astept sa se faca dezmembrare a terenului respectiv, altii ca ma mai pot amenda inca o data si sa dea alt ordin de demolare
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2013
malina13, utilizator
Sunt aspecte distincte consecintele rezultate din primul proces verbal care a fost anulat prin hotararea instantei
Daca autoritatea locala apreciaza ca partea de constructie nu detine acord si formalitati legale,are competenta sa intocmeasca nou proces verbal pentru constatarea starii de fapt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire sandry sandry primaria unui oras poate CERE dezmembrea un imobil (compus din constructie si gradina) DOAR prin chemarea in judecata a persoanei FIZICE care detine ... (vezi toată discuția)
Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Anulare autorizatie constructie - trebuie sa solicit si demolarea imobilului? aidu aidu Buna ziua, Am formulat o actiune in anularea autorizatiei de constructie a unui vecin, emisa in mod vadit nelegal (respectivul nu putea obtine niciun fel de ... (vezi toată discuția)