avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cuantum diurna (interna, externa); ce inseamna diurna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cuantum diurna (interna, externa); ce inseamna diurna deductibila

Buna ziua,

Lucrez intr-o firma privata in care, periodic, job-ul necesita deplasari in UE. Firma ne asigura transport si cazare. Pentru masa primim o suma de bani, in RON, care apoi trebuie decontata. As dori sa stiu urmatoarele:
- ce suma legala trebuie primita pentru masa
- cate mese pe zi trebuiesc incluse
- suma primita pentru masa trebuie decontata (justificata) cu bonuri fiscale/facturi care sa specifice ca s-a consumat "mancare". Considerati aceasta intrebare in sensul in care nu ni se accepta la decont bonul primit la plata cu cardul bancar
- poate Regulamentul Intern al firmei sa stabileasca o suma mai mica decat cea legala

Multumesc

Alte discuții în legătură

Obligativitatea angajatorului de a plati diurna ordogszabi ordogszabi Buna ziua, Firma la care lucrez are a politica diferita la acordarea diurnei catre angajati pentru deplasarile in strainatate. Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli cu delegatia suporta firma? baiazid baiazid Buna, am si eu o intrebare pentru cei cu mai multe cunostinte in domeniu. De curand m-am angajat la o firma pe un post de reprezentant vanzari. Acest job ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli permise cruK cruK Buna ziua. M-ar ajuta mult sa stiu ce cheltuieli sunt permise in cadrul unui ONG. Exista un patrimoniu al ONG-ului, insa cum nu avem contabil nu stim exact ... (vezi toată discuția)