avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal pentru taxa UCMR ADA?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal pentru taxa UCMR ADA?

la inceputul lunii Decembrie am deschis un bar, in care am un TV cu abonament ptr care mi s-a spus ca nu mai e nevoie de nici o autorizatie ca e inclusa in abonament,dar in urma unui control al politiei s-a constatat ca imi lipsea autorizatia ptr drepturi de autor, drept urmare in ziua urmatoare am fost si am facut acesta autoriz si ptr perioada anterioara.
Acum sunt chemata la politie ptr " dosar penal"
Se poate asa ceva?Nu imi vine sa cred.

Alte discuții în legătură

Care este termenul limita de lege in care trebuie sa imi repar avariile auto? Dntz_dntza Dntz_dntza Am o problema: azi m-a oprit o domnisoara de la politia rutiera si mi-a cerut actele la control printre care si autorizatia de reparatie pentru bara de pe fata ... (vezi toată discuția)
Sanctiune sau dosar cercetare penala pentru neafisare preturi la chiosc alimentar. Doru Radu Doru Radu Am un chiosc alimentar, statut PFA. In urma cu 3 luni, 3 agenti ai politiei locale au fost in control la chioscul alimentar pe care-l detin. Pentru ca au gasit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua copilul meu a fost implicat intr-un accident in timp ... Bogde1 Bogde1 Buna ziua Copilul meu a fost implicat intr-un accident in timp ce trecea strada prin loc nepermis. La 2 zile, soferul cere daune in afara de oglinda rupta pe ... (vezi toată discuția)