avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice O SRL care are ca si actionar unic Consilul Local ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

O SRL care are ca si actionar unic Consilul Local poate achizitiona prin leasing autobuze?

Buna ziua.
Intrebarea mea este, daca o SRL care are ca si actionar majoritar Consiliul Local, cu tip de activitate conform clasificarii CAEN -Alte transporturi terestre de calatori - poate achizitiona prin leasing (financiar) autobuze? (definite in cadrul art.3 din OUG 109/2005 ). Bineinteles achizitia se va realiza prin licitatie, prin intermediul unui site de specialitate.
As fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu cateva Legi in care as putea gasi un raspuns la intrebare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmina_Iancu , utilizator 15:38, 13 Februarie 2013
Cel mai bine sa achizitioneze Consiliul Local direct autobuzele, fara intermediari.
De ce trebuie sa se faca achizitia prin SRL?
Da, asta am incercat sa fac, dar OUG 34/2009, art 24 din ordonanta mai exact, spune ca autoritatile finantate din bugetul de stat nu pot recurge la leasing.
Pot sa mai apelez si la alte legi?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 7912 (tur-operatori) si transport turisti cu microbuz 8+1 mihaieduard222 mihaieduard222 Buna ziua Am infiintat un SRL-D cu activitatea principala 7912 Activitati ale tur-operatorilor, si activitati secundare 7911, 7990 Vreau sa achizitionez ... (vezi toată discuția)
Externalizarea servicului de transport in cadrul unei institutii VALIBO VALIBO Va rog sa-mi spuneti daca in cadrul unei institutii publice finantata partial din bugetul statului se poate externaliza serviciul de transport persoane cu ... (vezi toată discuția)
Achizitii materiale de constructii ana2000 ana2000 Buna ziua, Referitor la procurarea materialelor de constructii necesare pentru activitatea de constructii, in cadrul unei societati comerciale pe actiuni, a ... (vezi toată discuția)