sunt titular al unei Intrepr.Individ. inregistrat in scopuri de TVA din 2009 pana in 23 ian.2013.
Ce declaratie depun?
- 392A pt.ca se refera la anul 2012, iar eu am fost platitor de TVA pe tot parcursul anului 2012, sau
- 392B pt.ca in acest moment nu sunt inregistrat ca platitor de TVA?
Avand in vedere faptul ca declaratia se refera la operatiunile din anul 2012 cand aveati calitatea de platitor de TVA, consider ca veti depune declaratia 392A.
am trecut la completarea D392A si am dat de alta problema: trebuie completate sumele pt. livrari de bunuiri si PRESTARI DE SERVICII catre
- Persoane inreg.in scopuri de TVA
- Persoane neinreg.in scopuri de TVA
si TVA-ul aferent.
Eu prestez servicii catre societati inreg.in scopuri de TVA in UE pt.care locul prestarii se considera a fi la ei si deci nu am facturat cu TVA si catre o societate inreg.in scopuri de TVA din afara UE pt.care locul prestarii este in Romania si am facturat cu TVA.
Ce trec in declaratie si unde? La valoare trec suma incasarilor fara TVA in dreptul PERSOANE INREG.IN SCOPURI DE TVA, iar la TVA suma TVA de pe facturi (tot in dreptul PERSOANE INREG.IN SCOPURI DE TVA)? In acest caz intre TVA si Valoare nu se mai respecta procentul de 24%. E vreo problema?
Declaratia 392
misaaa
am nevoie de o lamurire si anume:
- sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO)
- inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392
Contab10
Buna ziua,
Am si eu o situatie si nu inteleg ce declaratie trebuie sa depun si anume am o societate care are o CA pe 2012 de 1944 lei, societatea este ... (vezi toată discuția)