avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită greseli bilet la ordin pentru executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

greseli bilet la ordin pentru executare silita

Buna . La un bilet la ordin deja pus la disp. pt executare silita impotriva avalizatilor am gasit greseli in completare si alte nereguli . Se poate considera nule in fata legii ????
Cel mai recent răspuns: Valentin_ , utilizator 10:35, 14 Februarie 2013

Puteti OPOZITIE la executare. Aveti grija, este termen de 5 zile de la comunicare si puteti invoca motivele care tind sa duca la nulitatea titlului executoriu. Se pot invoca toate neregulile pe care le gasiti in formatul BO.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie la executare bo Irina S. Irina S. Pot invoca in cadrul opozitiei la executare faptul ca sumele din BO si pentru care s-a inceput executarea silita au fost achitate? (vezi toată discuția)
Bo avalizat intr-un folosit intr-un contract de credit in care nu exista acest mod de garantare papati papati Buna ziua, sunt 3 BO emise de o societate comerciala si avalizate de asociati, completate de catre banca si cerute a fi executate impotriva avalilor, deoarece ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cale de atac sau contestatie mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca am gasit pe net un dosar de incuviintare executare silita pe numele meu introdus in data de 09.04.2013 , cu o solutie data in 16.04.2013, ... (vezi toată discuția)