avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reconstituire vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reconstituire vechime in munca

buna..as dori sa pun si eu o intrebare: cum as putea sa obtin o adeverinta care sa-mi ateste vechimea in munca pe perioada cand am fost angajat la o firma care a fost in faliment, iar ulterior a fost radiata?..mentionez ca nu pot lua legatura cu directorul general al firmei sau cu lichidatorul judiciar al acesteia. de la registrul comertului am fost indrumat catre lichidatorul judiciar care initial mi-a raspuns la telefon, iar acum nu mai e de gasit..exista vreo modalitate pentru reconstituirea vechimii in munca?cui trebuie sa ma adresez?tribunalului, sectia pentru litigiile de munca?

Alte discuții în legătură

buna ziua. lichidatorul refuza sa imi elibereze adeverinta cu ... mitica1967 mitica1967 Buna ziua. Lichidatorul refuza sa imi elibereze adeverinta cu vechimea in munca si dupa ce l-am notificat. Ce este de facut ?, sa ma adresez instantei, care? ... (vezi toată discuția)
Cum funcþioneazã vechimea în muncã viktorV viktorV Stimaţi forumişti, În aceeaşi perioadă de timp, am avut doi angajatori unul între orele 7-15 si celălalt între orele 15-23, ale zilei ... (vezi toată discuția)
Salariul restant de la o firma falimentara dointza dointza Buna ziua, Am lucrat la o firma care a intrat in faliment am avut proces in urma neplatii salariilor restante , litigiul de munca s-a incheiat mi s-a dat ... (vezi toată discuția)