avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cifra de afaceri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cifra de afaceri

Buna ,
ce se intampla daca declari gresit cifra de afaceri la intreprindere individuala (o cifra mai mica -de exemplu).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters282603 , utilizator 15:36, 21 Februarie 2013
Poti fi amendat pentru ca nu ai declarat corect,faci alta declaratie cu suma corecta si o inreg la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire auraneg auraneg Buna , ce se intampla daca declari gresit cifra de afaceri la intreprindere individuala (o cifra mai mica -de exemplu). Multumesc. (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Alina1132 Alina1132 Buna ziua! M-ar interesa sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate pentru un magazin online. Am inteles ca este mult mai avantajos decat un ... (vezi toată discuția)
Ce reprezinta cifra de afaceri la o intreprindere individuala? auraneg auraneg Buna seara, Am o intreprindere individuala la care lucrez doar eu pe un taxi, Trebuie sa depun declaratia 392 B si cum nu ma pot bucura de colaborarea cu un ... (vezi toată discuția)