avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de la executor pt credit mai vechi
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de la executor pt credit mai vechi

Am primit o somatie de la un executor judecatoresc ieri prin care imi cere sa platesc restantele la un credit de la o banca care l-am facut in 2006,executorul imi cere ca pana pe data de 15.02.2013 sa platesc suma de pe acea somatie ,mentionez ca ultima rata a mea a fost platita pe data de 16.02.2010,de atunci si pana acum nu am mai primit nici macar o notificare de la acea banca,l-am sunat pe acel executor si i-am spus ca nu am atatia bani sa-i platesc odata(4016,67 lei),el mi-a spus sa merg la el sa-i dau 1500 lei si apoi voi plati esalonat,i-am spus ca nu am 1500 lai sa dau.vreau sa stiu si eu cum trebuie sa procedez?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 08:29, 27 Februarie 2013
Buna,
te sfatuiesc sa mergi personal la executor si sa insisti ca doresti achitarea restantei, dar esalonat intr-un numar de rate.. de cate suporti tu. S-ar putea sa constati o intelegere mai mare la executor, decat ai fi gasit la banca, in ceea ce priveste reesalonarea acestei sume datorate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Credit consum, rate si dobanzi exagerate mirelacolpos mirelacolpos Buna ziua Sotul meu a luat produse de la [editat] acum 4 ani in valoare de 3000 lei. De atunci a platiti lunar suma minima de plata,dar a depasit data ... (vezi toată discuția)
Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)