Mentionez ca in anul 2011 sotul meu a terminat facultatea! si nici in ziua de azi nu si-a primit diploma....Sun la secretariatul facultatii si pur si simpu ma duce cu zaharelul ma amana dupa o zi pe alta.Ca peste 2 zile sigur si tot asa......
Mentionez ca sotul meu s-a inscris la un master la o facultate de stat pe baza adeverintei de unde reiese ca a terminat ciclul licenta. Acum sotul trebuie sa isi dea lucrarea de disertatie si aceasta facultatea nu ii elibereaza diploma!
VA ROG DATI-MI UN SFAT!
Sotul Dvs. a incercat sa se deplaseze personal la secretariatul facultatii? Sa ceara audienta la decan sau la rector, in cazul unui raspuns nefavorabil primit de la secretare? Nu cred ca nu se rezolva problema. Decat daca facultatea respectiva nu este acreditata.
Sotul dvs sa depuna solicitare oficiala inregistrata la secretariatul unitatii de invatamant ,la care este obligatoriu sa primeasca in termen legal un raspuns
Buna seara,
Eu am o intrebare am terminat facultatea Universitatea Spiru Haret-Drept si administratie publică , oare imi voi gasit de munca fara experienta ?
Multumesc.
Spiru haret
negrila
Am terminat master-ul la Spiru Haret(Craiova), unde, la inscriere mi-au cerut diploma de la Facultate (Facultatea de Drept Nicolae Titulescu(Craiova)) in ... (vezi toată discuția)