avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum pot obtine diploma de licenta de la o anumita ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum pot obtine diploma de licenta de la o anumita facultate?

Mentionez ca in anul 2011 sotul meu a terminat facultatea! si nici in ziua de azi nu si-a primit diploma....Sun la secretariatul facultatii si pur si simpu ma duce cu zaharelul ma amana dupa o zi pe alta.Ca peste 2 zile sigur si tot asa......
Mentionez ca sotul meu s-a inscris la un master la o facultate de stat pe baza adeverintei de unde reiese ca a terminat ciclul licenta. Acum sotul trebuie sa isi dea lucrarea de disertatie si aceasta facultatea nu ii elibereaza diploma!
VA ROG DATI-MI UN SFAT!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:11, 14 Februarie 2013
Buna seara,

Sotul Dvs. a incercat sa se deplaseze personal la secretariatul facultatii? Sa ceara audienta la decan sau la rector, in cazul unui raspuns nefavorabil primit de la secretare? Nu cred ca nu se rezolva problema. Decat daca facultatea respectiva nu este acreditata.
Sotul dvs sa depuna solicitare oficiala inregistrata la secretariatul unitatii de invatamant ,la care este obligatoriu sa primeasca in termen legal un raspuns
Buna seara,
Eu am o intrebare am terminat facultatea Universitatea Spiru Haret-Drept si administratie publică , oare imi voi gasit de munca fara experienta ?
Multumesc.
Daca o sa cautati aveti sanse sa gasiti un loc de munca mai devreme sau mai tarziu. Daca nu cautati, cu siguranta nu o sa gasiti!
Se organizeaza concurs in unitati ale administratiei locale pentru inspectori debutanti. Deci sanse sunt, daca aveti pregatirea teoretica necesara. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)
Spiru haret negrila negrila Am terminat master-ul la Spiru Haret(Craiova), unde, la inscriere mi-au cerut diploma de la Facultate (Facultatea de Drept Nicolae Titulescu(Craiova)) in ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)