avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma romaneasca cu punct de lucru in Italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma romaneasca cu punct de lucru in Italia

Buna.Sunt noua pe forum,as dori sa stiu daca e posibil sa deschid firma romaneasca cu punct de lucru in Italia in domeniul alimentar.Mai exact vreau sa deschid un magazin alimentar romanesc in Italia. Am fost la un contabil in Italia care mi-a spus ca nu este posibil fiind vorba de vanzare la minut,totusi eu prefer sa aud si opinia unui roman.As cumpara produsele pe firma romaneasca si le-as transfera pe partita IVA italiana.As plati impozitul pe profit in Rom?

Alte discuții în legătură

Cum pot lucra in italia cu firma mea din romania millennium millennium am o firma in Romania si as vrea sa stiu daca pot lucra cu ea in Italia . Daca da as vrea sa stiu impozitele si tva-ul unde se platesc (vezi toată discuția)
Srl prestari servicii cu sediul in romania si activitate in italia Madalinaradu Madalinaradu Buna ziua, am un srl in Romania cu specific de intretinere corporala si doresc sa prestez aceleasi activitati in Italia pe o perioada de 3 luni, pe plaja. Am ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa pentru lucru in italia Cristian09 Cristian09 Lucrez in Italia in domeniul amenajarilor interioare in Roma si doresc sa deschid o persoana fizica autorizata de lucru in Romania deoarece taxele in Italia ... (vezi toată discuția)