Tarzan2012 a scris:
E timpul sa va treziti sa vedeti pe cine ajutati si cu cine aveti de-a face !
1) Mergi la politie si declara furtul portofelului cu cei 200 lei. Da o declaratie. Dar cand s-a produs acest lucru,cate zile,saptamani au trecut?
2) Nu trebuia sa-l bati,era ok doar sa-l denunti. Daca si-a scos certificat medico-legal ? Daca a facut sau face plangere la politie ca l-ai batut? Daca face acest lucru,vei avea dosar penal ptr.vatamare corporala,dar speram ca nu i-ai invinetit fata ca sa-si scoata certificat medico-legal,si ca nu va face plangere timp de 60 zile.
3) Nu te speria de vorba lui ca le spune la politie ca tu l-ai pus sa fure. Are peste 18 ani,el raspunde in dreptul sau.. Intelegi?
4) Mergi la politie si declara cea ce ai spus si aici,insa mare atentie.....vorbeste cu politistul cu care vorbesti sa faceti in asa fel incat sa scrieti tot ce ti-a facut ( furt portofel,amenintare ca l-ai fi trimis sa fure),insa in declaratie sa eviti faptul ca l-ai batut,dar politistului ii poti spune ca l-ai batut,dar nu si in declaratie,ptr ca astfel acest amic pe care l-ai vizitat-ajutat,o sa aiba apoi dovada marturia ta din declaratie si apoi cine stie ce se va mai intampla !?
Succes.
Rog moderatorii sa stearga raspunsul nr 4,asta dupa ce @johnion va raspunde.
Nu i-am lasat urme de lovituri. S-a intamplat prin luna Iunie 2012 treaba cu furtul portofelului. Deci mie nu mi-e frica de altceva decat de faptul ca ar putea spune in instanta ca l-am pus eu sa fure pentru mine. Mai am o intrebare: cand il va judeca la acest nou dosar, judecatorii se vor uita si in dosarele care si-a ispasit pedeapsa? V-am spus ca in fisa lui la vizite la penitenciar sunt trecut ca ruda. Si plus faptul ca a fost liberat conditionat si nu a trecut termenul. Am facut asta pentru ca nu prea il vizita nimeni. Maicasa era plecata din tara. Deci ma gandesc sa nu se interpreteze asazisa " instigare la furt " ( precum ca eu l-am trimis la furat pentru mine ). Deci astea intrebari le am, daca judecatorii se vor uita in vechile dosare si ma vad in fosta fisa de vizita ca figurand ca ruda si martor in circumstantiere in vechile dosare. Ce parere aveti? Deci treaba cu " instigarea la furt " sau ma rog, cum se numeste in termeni juridici cand trimit pe cineva sa fure pentru mine. Ce ziceti, e posibil sa fie crezuta treaba asta din partea domnilor judecatori? Multumesc si scuze.