Cand e sa ai ghinion parca toate iti merg pe dos.Asera mi s-a furat portofelul in care aveam 200 ron si ceva maruntis dar mai grav aveam buletinul in el.Va rog mult sa-mi spuneti ce pot face hotii cu buletinul altei persoane,ma gandesc la toate lucrurile groaznice.Am fost si la politie si urmeaza sa-mi faca alt buletin,dar ma gandesc sa nu faca unul un credit pe numele meu,o amenda sau mai grav un accident de circulatie.Va rog ajutati-ma, e urgent
Mergeti urgent la Politie sa anuntati furtul, acolo veti intocmi o declaratie si data de pe declaratie este cea oficiala care se ia in considerare pentru furtul C.I.
Deci se pot cumpara produse in rate in numele Dvs., poate fi folosit pentru trecerea granitei, mai putin pentru credit bancar, acolo se cer mai multe acte.
Cred ca nu m-am exprimat bine,am fost la politie am reclamat ca mi s-a furat portofelul in care aveam buletinul iar la sugestia lor mi s-a spus ca pt furtul unui buletin trebuie sa astept 30 de zile pana mi se va rezolava petitia sau plangerea *eram plina de nervi si pt a-mi elibera altul,eu nu pot astepta 30 de zile ca sa am un buletin,atunci mi s-a spus sa fac un alt buletin si in 7 zile e gata,luni nelucrandu-se.Eu trebuie sa ma angajez urgent si nu pot sta fara act de identitate.Imi facusem si cazierul care tot in buletin se ala ,Nu am inteles ce e cu cinismul,sau cine e cinic,eu am spus adevarul,daca birocratia in tara asta e no 1 nu e vina mea
Furt calificat
johnion
Buna seara tuturor. Am sa va impartasesc o problema si anume: am un fost prieten care toata viata i-a placut \\\\\\\\\\\\\\" sa se joace de-a furtul calificat ... (vezi toată discuția)