avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... furt buletin urgent
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

furt buletin urgent

Cand e sa ai ghinion parca toate iti merg pe dos.Asera mi s-a furat portofelul in care aveam 200 ron si ceva maruntis dar mai grav aveam buletinul in el.Va rog mult sa-mi spuneti ce pot face hotii cu buletinul altei persoane,ma gandesc la toate lucrurile groaznice.Am fost si la politie si urmeaza sa-mi faca alt buletin,dar ma gandesc sa nu faca unul un credit pe numele meu,o amenda sau mai grav un accident de circulatie.Va rog ajutati-ma, e urgent
Din moment ce ati inregistrat plangere la Politie pentru furtul documentului de identitate, nu aveti de ce sa va faceti probleme.

Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2012
Ares-3, moderator
plangerea a fost facuta verbal nu scris,si mi-au spus sa vin cu toate actele si sa-mi fac buletin
In conditiile in care spuneti ca actele v-au fost furate, nu vad de ce nu ati depune plangere. Probabil ca cinismul era fundamentat!
Mergeti urgent la Politie sa anuntati furtul, acolo veti intocmi o declaratie si data de pe declaratie este cea oficiala care se ia in considerare pentru furtul C.I.
Deci se pot cumpara produse in rate in numele Dvs., poate fi folosit pentru trecerea granitei, mai putin pentru credit bancar, acolo se cer mai multe acte.
Cred ca nu m-am exprimat bine,am fost la politie am reclamat ca mi s-a furat portofelul in care aveam buletinul iar la sugestia lor mi s-a spus ca pt furtul unui buletin trebuie sa astept 30 de zile pana mi se va rezolava petitia sau plangerea *eram plina de nervi si pt a-mi elibera altul,eu nu pot astepta 30 de zile ca sa am un buletin,atunci mi s-a spus sa fac un alt buletin si in 7 zile e gata,luni nelucrandu-se.Eu trebuie sa ma angajez urgent si nu pot sta fara act de identitate.Imi facusem si cazierul care tot in buletin se ala ,Nu am inteles ce e cu cinismul,sau cine e cinic,eu am spus adevarul,daca birocratia in tara asta e no 1 nu e vina mea

Alte discuții în legătură

Declaratie furt acte AdeMaria93 AdeMaria93 Buna seara.In urma cu 2 saptamani mi s-a furat portofelul,in care aveam printre altele si buletinul.Am declarat furtul la o sectie de politie.As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Buna seara , stimati colegi. Vreau sa va relatez si eu un incident , a carei parte vatamata am fost chiar eu :). Am iesit si eu in casa in ideea de a ma ... (vezi toată discuția)
Furt calificat johnion johnion Buna seara tuturor. Am sa va impartasesc o problema si anume: am un fost prieten care toata viata i-a placut \\\\\\\\\\\\\\" sa se joace de-a furtul calificat ... (vezi toată discuția)