avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... furt buletin urgent
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

furt buletin urgent

Cand e sa ai ghinion parca toate iti merg pe dos.Asera mi s-a furat portofelul in care aveam 200 ron si ceva maruntis dar mai grav aveam buletinul in el.Va rog mult sa-mi spuneti ce pot face hotii cu buletinul altei persoane,ma gandesc la toate lucrurile groaznice.Am fost si la politie si urmeaza sa-mi faca alt buletin,dar ma gandesc sa nu faca unul un credit pe numele meu,o amenda sau mai grav un accident de circulatie.Va rog ajutati-ma, e urgent
Martonze, nu mai agitati utilizatoarea cu exemple din Germania - acolo nu cred ca sunt atatia restantieri la credite ca in Romania, poate n-or fi atat de vigilenti.
Spun sa nu o agitati pentru ca a scris ca n-a facut plangere, iar dvs. ii spuneti ca poate fi linistita ca e deja inregistrata - ma indoiesc ca n-ati retinut lipsa inregistrarii furtului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie furt acte AdeMaria93 AdeMaria93 Buna seara.In urma cu 2 saptamani mi s-a furat portofelul,in care aveam printre altele si buletinul.Am declarat furtul la o sectie de politie.As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Buna seara , stimati colegi. Vreau sa va relatez si eu un incident , a carei parte vatamata am fost chiar eu :). Am iesit si eu in casa in ideea de a ma ... (vezi toată discuția)
Furt calificat johnion johnion Buna seara tuturor. Am sa va impartasesc o problema si anume: am un fost prieten care toata viata i-a placut \\\\\\\\\\\\\\" sa se joace de-a furtul calificat ... (vezi toată discuția)