avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inscriere drept de trecere
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inscriere drept de trecere

Buna ziua,

In fata terenului meu se afla 40mp ai primariei. Am facut cerere pentru drept de trecere pe terenul respectiv, mi-a fost aprobata insa acum topograful lor trebuie sa faca 'documentatia pentru inscrierea dreptului de trecere'. Imi poate spune cineva cat dureaza acest lucru si in ce consta mai exact?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mediator Maria Raduc , Mediator 22:52, 14 Februarie 2013
Buna ziua,

Topograful primariei trebuie sa intocmeasca o documentatie cadastrala pentru intabularea terenului respectiv de 40 mp in cartea funciara.
Abia dupa dreptul de proprietate este intabulat in cartea funciara, se poate inscrie si o sarcina, respectiv servitutea de trecere.
Sper ca v-am fost de folos.

Cu stima,
Mediator Maria S. Radu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactii terenuri / carte funciara ACBE ACBE Buna ziua, Sunt interesat sa achizitionez un teren intravilan de aprox.600 mp. Folosinta terenului: FANEATA Alte informatii: terenul nu este inscris in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral vizat de primarie s_mari s_mari Mi s-a intocmit planul cadastral pentru un teren si trebuie sa mi-l vizeze primaria. In ce consta aceasta operatiune si care este baza legala ? Cat dureaza , ... (vezi toată discuția)