avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA impozit
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

impozit

care este plafonul valoric pentru persoanele fizice autozitate, pe anul 2012, pentru platitori de TVA?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:07, 14 Februarie 2013
Va referiti la plafonul pana la care sunt scutiti de TVA?
da
Cfra de afaceri sa fie inferioară plafonului de 65.000 euro, al cărui echivalent în lei se stabileşte la cursul de schimb comunicat de Banca Naţională a României la data aderării şi se rotunjeşte la următoarea mie, respectiv 220.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon inregistrare in scopuri tva microintreprindere gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Pentru o microintreprindere in domeniul consultantei am observat ca plafonul actual pentru inregistrare in scopuri TVA este de 220.000 RON sau ... (vezi toată discuția)
Curs valutar de calcul pentru pragul de 65000 euro Costas06 Costas06 Buna ziua, Pentru o societate infiintata in aprilie 2013 platitoare de impozit pe venit imi puteti spune care este echivalentul in RON al pragului de 65000 ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica, doua tranzactii imobiliare in cursul aceluiasi an andalx andalx Buna, In luna aprilie a acestui an am vandut un teren intravilan pentru suma de 28.000 euro iar luna aceasta urmeaza sa inchei o promisiune de vanzare pentru ... (vezi toată discuția)