avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de mandat fara reprezentare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de mandat fara reprezentare

Buna seara,

Am primit o oferta de angajare de la o firma de mistery shopping. Vroiam sa va rog sa ma ajutati sa inteleg daca anumite clauze din contractul de mandat fara reprezentare pe care il voi semna sunt potrivite pentru a fi semnate sau reprezinta un potential pericol in cazul in care angajatorul este de rea-credinta. Asa cum este usor de imaginat, veniturile mele nete in urma acestei activitati project based nu vor depasi 400RON pe luna.

1. Orice acte incheiate de Mandatar pentru realizarea prezentului mandat vor fi semnate numai in numele sau propriu fiind obligat sa ascunda fata de clientii firmei..... calitatea de Mandatar ce i s-a atribuit prin prezentul contract.

2. In cazul in care Mandatarul nu isi indeplineste obligatiile contractuale sau si le indeplineste in mod necorespunzator, precum si pentru pagubele aduse companiei ca urmare a nerespectarii obligatiilor prevazute la articolul ....., va raspunde material, civil sau penal, dupa caz.

3. Partile contractante se obliga sa respecte confidentialitatea celor convenite prin prezentul contract atat pe perioada de valabilitate a acestuia, cat si pentru o perioada de 5 ani de la incetarea indiferent de motiv a acestuia. In special, Mandatarul se obliga: (i) sa pastreze confidentialitatea stricta a tuturor informatiilor primite din partea companiei..... sau culese in executarea obligatiilor contractuale, incluzand aici, fara limitare, date de identificare a clientilor companiei...., domeniu de activitate, standardele companiei...., rezultatele activitatilor companiei......; si (ii) sa foloseasca informatiile obtinute sau dobandite numai in scopul executarii obligatiilor contractuale. Nerespectarea de catre Mandatar a obligatiilor privind pastrarea confidentialitatii, dovedita fara a limita mijloacele pirn care se face dovada, da dreptul companiei.... sa solicite, fara interventia instantei de judecata si fara vreo alta formalitate prealabila, plata de daune-interese cuantificate prin acest contract, de comun acord, de catre parti la o suma de 10.000RON.

Multumesc pentru ajutor,

Adela

Alte discuții în legătură

clauza de confidentialitate contract de colaborare medeea2013 medeea2013 Buna seara, Sunt pe cale sa semnez un contract de colaborare dar sunt unele aspecte care imi ridica semne de intrebare. Si anume: -Remuneratia se va face ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, lucrez în cadrul unei companii de vânzări, unde ... Lefter Iuliana Lefter Iuliana Bună ziua, Lucrez în cadru unei companii de vânzări, unde lunar se trimit anumite persoane numite mistery shhoper pentru consiliere. Din păcate noi nu ... (vezi toată discuția)
Amenintat cu judecata oana_iacob77 oana_iacob77 Istoric Perioda I – aplic pentru angajare ca specialist intr-un domeniu. Sunt contactat pentru angajare si m i se expune ... (vezi toată discuția)