avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva taxare inversa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva taxare inversa

Am uitat sa trec in Decontul de TVA si in Declaratia 394 o factura cu taxare inversa pe trimestul 4 - 2012 . Cum pot ca corectez ?
Cel mai recent răspuns: cdebreczeni , utilizator 12:24, 15 Februarie 2013
Buna ziua,

Depuneti o noua declaratie 394 aferenta trimestrului IV/2012 in care prindeti factura respectiva, iar in decontul de TVA al lunii ianuarie 2013, o prindeti in coloanele de regularizari aferente operatiunilor cu taxare inversa.

Numai bine,
multumesc :wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi omise din decontul de tva ciubotariualin ciubotariualin Buna ziua, Sunt PFA, cu norma de venit, platitor de TVA (tin \\"contabilitatea\\" singur). Am primit o instiintare de control fiscal si, in timp ce-mi ... (vezi toată discuția)
Tva negut_dorina negut_dorina buna ziua Am si eu o problema am depus bilantul pt anul 2012 si dupa acest lucru am mai primit 3 facturi cu data de decembrie cu tva deductibil ce fac in acest ... (vezi toată discuția)
394-taxare inversa cereale....ajutor! ContSters86219 ContSters86219 In declaratia 394 pt. ianuarie 2012 trebuie sa introduc o livrare de cereale. Completez doar baza de impozitare? Ma gandesc ca nu pun si TVA aferent pt. ca pe ... (vezi toată discuția)