avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva

buna ziua Am si eu o problema am depus bilantul pt anul 2012 si dupa acest lucru am mai primit 3 facturi cu data de decembrie cu tva deductibil ce fac in acest caz va multumesc
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 19:26, 24 Februarie 2013
Buna seara,

Facturile le inregistrati in luna ianuarie 2013, luna in care si deduceti TVA aferenta, si le raportati in aceasta luna in decontul de TVA in coloanele de regularizari.
Depuneti o noua declaratie 394 pentru luna decembrie in care includeti facturile respective.

Numai bine,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva taxare inversa cdebreczeni cdebreczeni Am uitat sa trec in Decontul de TVA si in Declaratia 394 o factura cu taxare inversa pe trimestul 4 - 2012 . Cum pot ca corectez ? (vezi toată discuția)
Factura omisa, anul precedent Onutzam Onutzam Buna seara, Astazi am constat omiterea inregistrarii unei facturi, de reparatii, din 20 noiembrie 2013.Cum pot inregistra aceasta factura in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Factura primita cu intarziere niko 94 niko 94 Am primit o factura din luna Noiembrie abia acuma, ce ar trebui sa fac, sa o inreg in conta. in Decembrie, dar in Decont unde sa o trec la regularizari rd.25 ... (vezi toată discuția)