avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere in mai multe exemplare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere in mai multe exemplare

Locuiesc în Franța de ceva timp și am decis să cer cetățenia.
Am început demersurile necesare în acest scop și am constatat că a apărut deja o problemă. Autoritățile de aici îmi cer de fiecare dată originalul certificatului de naștere, prin urmare mi-ar trebui vre-o 5, 6. În plus certificatele nu trebuie să fie mai vechi de 3 sau 6 luni.
Ce sfaturi îmi puteți da, ținând cont de faptul că nu mai pot obține de la Oficiul Stării Civile acest act iar aici nu sunt acceptate copiile legalizate? Alte variante? Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:55, 21 Februarie 2013
Din pacate cu toate ca Romania a aderat la conventia 16 prin legea 65 /2012, daca nu ma insel, nu au fost trimise la primari formularele conf. conventiei 16, deci nu se elibereaza de starile civile aceste extrase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcrierea certificatelor sau extraselor de pe actele de nastere eliberate de autoritatile straine Ares-3 Ares-3 În cazul copiilor a căror naştere s-a produs în străinătate şi care au fost înregistraţi la autorităţile străine competente, părinţii ... (vezi toată discuția)
Divort crystal crystal buna ziua ma numesc alina si sunt casatorita in liban si as dori sa divortez precizez ca , casatoria nu a fost inregistrata in romania iar el nu a venit deloc ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)