avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de invaliditate gr II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de invaliditate gr II

Buna ziua tuturora ,si am si eu o intrebare ;Am 55 de ani si am iesit la pensie de invaliditate gr 2 cu un neoplasm ,dintre care am muncit 30 de ani din care jumatate in grupa ll de munca ,numar total de puncte realizate 30,085,si punctaj mediu anual 0,85 si mi sa stabilit o pensie de boala de 630.Ceia ce consider eu ca este foarte mica .stiu ca cel putin grupa ll are 3/an care merge adaugati la vechime .Unde sa gresit sau daca sa gresit ,ca vreu sa fac contestatie ,daca este necesar
.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicolaepetr2_B , utilizator 15:19, 15 Februarie 2013
Precizati,luna si anul deschiderii drepturilor la pensie de invaliditate.
Numarul anilor de grupa si procentul.
Anul de invaliditate 2012 luna30 oct. dupa decizie ani de grupa 9 ani grll[lg.3/1977].

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie iulian_cucu iulian_cucu Am iesit la pensie pe caz de boala in anul 2004 -stagiul complet de cotizare, conform Legii.19/2000 =35 ani 0 luni -Total stagiu de cotizare realizat = 38 ... (vezi toată discuția)
Poate sã treacã mama de la pensie de invaliditate la pensie pentru limitã de vârstã? maryana28 maryana28 Buna seara! Mama mea s-a pensionat in anul 2002, avand pensie de invaliditate grad 2. In prezent mama mea are varsta de 54 ani si ar vrea sa stie daca poate ... (vezi toată discuția)
în gr.1.pensionare (lg.3/1977) 24 ani și 15 zile Barbu Pavel Barbu Pavel Am fost mecanic locomotivă am ieșit la pensie în anul 13.05.2004 la 50 anii etate,la gr.1.24 de anii de muncă.Mai am încă 8 anii 5 luni și 7 zile în ... (vezi toată discuția)