avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obtinere autorizatii necesare productie bors
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obtinere autorizatii necesare productie bors

Buna ziua,

As dori sa produc bors, sa fac un pfa, dar nu stiu ce autorizatii sunt necesare pt acest tip de activitate.As dori sa fac acest lucru intr-un apartament de bloc.Credeti ca se poate sa obtin aprobari?Unde trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Cabinet expert mediu , Consultant protectia mediului 12:04, 22 Februarie 2013
Pentru a produce bors in scopul comercializarii cei de la directia sanitar veterinara nu mai da autorizatii pentru productii in spatii de locuit, apartamente de bloc ci in spatii special amenajate.
Cred ca si dpdv al protectiei mediului vor fi probleme pentru autorizare. Unde veti depozita deseurile alimentare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producerea unui produs alimentar. unicorn19 unicorn19 Buna ziua, As dori sa stiu ce avize, aprobari, autorizatii,etc. imi trebuiesc pentru producerea unui produs alimentar care sa aiba in compozitia sa inclusiv ... (vezi toată discuția)
Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru distributie de lapte praf !? DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua tuturor, Nu stiu exact la ce categorie sa incadrez acest topic. As vrea sa primesc un raspuns daca se poate, din partea cuiva care s-a lovit de ... (vezi toată discuția)