avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... carnet de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

carnet de sanatate

va rog ,imi puteti explica cum pot obtine un carnet de sanatate din romania ,eu locuiesc in italia cu domiciliu ...nu muncesc.pt moment..in italia il pot obtine doar daca am contract de munca ...multumesc!
Cel mai recent răspuns: crina_nico , utilizator 11:31, 16 Februarie 2013
Puteti solicita medicului de familie din tara, la care erati arondat, inainte de a pleca din tara, sa va elibereze o copie dupa dosarul dvs. medical, in cazul ca l-a pastrat in arhiva.
Deoarece sunteti plecat din tara (probabil de mai mult timp), este posibil sa nu mai figurati la un medic de familie, neplatind asigurari de sanatate.
Niciun medic nu cred ca va risca sa va dea ilegal un carnet de sanatate.
deci nimic de facut ....multumes pt raps !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologia de schimbare a medicului de familie Valias Valias Buna ziua. As dori sa-mi schimb medicul de familie, si mi s-a spus de la clinica unde vrea sa ma mut ca trebuie sa duc o scrisoare la actualul medic pentru ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie nefiind divortati toadermarius toadermarius Buna seara, De curand am primit o oferta de lucru in Italia atat pt mine cat si pt sotie. La inceput a fost de acord mai ales in contextul in care plecam eu, ... (vezi toată discuția)
Rezidenta italia kevin07 kevin07 buna, sunt nou pe aici si as dori sa stiu,, am rezidenta in sp,, pot sa imi fac si in italia ,sau nu le zic ca am ? cum se procedeaza ,mersi mult (vezi toată discuția)