avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut fara acte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut fara acte

Sotul meu a imprumutat sorei sale o suma de bani acum trei ani cu conditia sa -i inapoieze cand vom avea nevoie.Ea a fost de acord sa ne dea dobanda fiind vorba de o suma mai marisoara.Dupa niste certuri in familie care sau iscat in urma decesului mamei lor ea nu vrea sa recunoasca ca trebuie sa ne dea banii inapoi.Se mai poate face ceva tinand cont ca nu avem nici un act?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:11, 15 Februarie 2013
Se poate formula actiune in instanta in vederea obligarii la restituirea imprumutului
Daca promovati o actiune in instanta pentru recuperarea imprumutului va trebui sa faceti si dovada ca i-ati acordat imprumutul. Veti avea nevoie de eventuali martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani imprumutati dikutzz007 dikutzz007 buna seara, solicit o indrumare din partea dumneavoastra,am imprumutat pe un amic cu 200 de euro,trebuia sa ii inapoieze dupa 2 luni,in aprilie se fac 2 ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani 16011989 16011989 Am imprumutat o suma de 3000 lei de la o persoana cu care m-am inteles sa-i dau o anumita dobanda pe luna. I-am restituit banii 3000, fara alti bani, iar ... (vezi toată discuția)
Imprumut romex romex Va rog sa-mi spuneti , in cazul in care o persoana se imprumuta de la alta persoana intocmind un act sub semnatura privata este de ajuns doar semnatura ... (vezi toată discuția)