avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cum recuperez banii de la serviciu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cum recuperez banii de la serviciu

momentan sunt insarcinata si nu am mai luat banii din luna noiembrie 2012 eu acum sunt in concediu de risc maternal,dar de pe data de 10 decembrie 2012 si pana in prezent nu am primit nici un ban nici pe concediu medical,angajatorul nu mai vrea sa ma plateasca.ce trebuie sa fac.multumesc .
Cel mai recent răspuns: olivia27 , utilizator 20:47, 18 Februarie 2013
Buna seara,
Ceea ce trebuie sa faceti, intr-o prima faza, este sa [editat] analizati participarea la o sedinta de informare cu privire la mediere. Este gratuit, insa mesajul va fi unul clar, si anume ca sunteti hotarata sa luptati pentru drepturile dumneavoastra. De obicei, in astfel de situatii patronii/angajatorii merg la bluf. Daca vad ca nu va lasati pagubasa, va vor plati, deoarece e o chestiune foarte simpla si sunt constienti ca inafara de salariu vor mai avea de plata si cheltuieli de judecata.
Cu stima,
Mediator Maria S, Raduc.

[editat - este interzisa trimiterea utilizatorilor catre consultanti - pct. 2.4. din regulamentul forumului. Va multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
Lucian Huzum, Consilier juridic
AM SUNAT SI NU VREA SA RASPUNDA DAR NU SUNT NUMAI EU IN ACEASTA IPOSTAZA SI CEILALTI ANGAJATI LA FEL NU AU LUAT SALARIILE.CE TRB SA FAC MAI DEPARTE.
Depuneti o sesizare la ITM si/sau promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a f obligat la plata salariilor restante ...
o sa am castig de cauza
Daca se dovedeste ca angajatorul nu v-a achitat drepturile salariale , atunci puteti avea castgi de cauza ..

Potrivit Codului Muncii, plata salariului se dovedeşte prin semnarea statelor de plată, precum şi prin orice alte documente justificative care demonstrează efectuarea plăţii către salariatul îndreptăţit.

Alte discuții în legătură

Concediu medical - anjagatorul refuza plata salariului claudia-dumbrean claudia-dumbrean Buna ziua, sunt in concediu medical din cauza iminentei de avort (insarcinata, am anuntat la locul de munca \\"ca la carte\\") si am aflat ca firma a platit ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa plateasca concediul medical sirena1 sirena1 mi-am prezentat odata situatia aici http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_264533/lipsa-inventarretinere-salar.html in continuare am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical zoltan19 zoltan19 patronul nu vrea sa ami plateasca concediul medical de 7 saptamani.miam rupt picorul la munca.ce pot face an acest caz? (vezi toată discuția)