avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Am facut un accident,incercand sa evit o masina,care nu mi-a acordat prioritate,am intrat pe contrasens si o alta masina a intrat in mine. La politie s-a constatat ca este vina mea,dar cel din cauza caruia s-a produs de fapt accidentul (cel care nu mi-a acordat prioritate) a plecat,eu nereusind sa ii iau numarul de la masina. Accidentul a fost filmat de o camera de supraveghere din zona respectiva. Daca contest in instanta procesul verbal semnat la politie si incerc sa dovedesc ca cel care nu mi-a acordat prioritate este de fapt vinovat as putea avea castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: Mihai Ioan Stefan , Avocat 01:22, 16 Februarie 2013
da....cu martori si eventual cu inregistrarea despre care ati facut vorbire...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie pe contrasens si provocare accident fara coliziune directa Daniel944 Daniel944 Buna ziua! Acum cateva zile circulam regulamentar pe un drum judetean si, iesind dintr-o curba, am observat o duba care venea din sens opus pe banda ei de ... (vezi toată discuția)
Accident provocat din vina altuia. Pr0 Pr0 Buna seara, Intr-o zi ma deplasam cu masina personala pe un drum cu prioritate si trecand printr-o intersectie dirijata, de la dreapta ( avea cedeaza ... (vezi toată discuția)
Accident produs din cauza neacordarii de prioritate popamdl popamdl buna! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. acum cateva zile am avut un accident: dintr-o benzinarie de pe partea dreapta a carosabilului a \"tasnit\" ... (vezi toată discuția)