avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plasa cu cumparaturi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plasa cu cumparaturi

un amic cumpara de la un chiosc din piata[ulei,zahar,faina] si se duce sa le lase la cineva care vinde la taraba si il cunoaste,il roaga pe respectivul sa ai tina plasa cu produse timp de 1 ora,deoarece are treaba pana la notar.cand vine de la notar se duce la respectivul sa asi ia plasa lasata.ai spune sa ai dea plasa,iar respectivul ai spune : a venit o fata si a spus ca ati trimiso dumneavoastra sa ia o plasa lasata aici. i-am dat plasa fetei respective.acesta ai spune: nu am trimis nici o fata sa ia plasa cu produse. ce poate face persoana pagubasa pentru a putea recupera plasa cu produse si cum poate afla cine a venit sa ai ia plasa cu produse? si ce pateste cel de la taraba care a dat plasa altcuiva fara sa stie ca persoana respectiva nu este trimisa de cel care a lasat plasa cu produse?
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 08:33, 20 Februarie 2013
Asta-i asa de bancu' zilei!!
Da:D

Pai...ce sa mai faca...
Isi va cumpara din nou acele produse...

Fiind o valoare prea mica nu se poate intampla absolut nimic penal si poate ca vanzatorul este pacalit...

Asa, de curiozitate, de unde stia fata cum va cheama?B-)
nu stia cum ma cheama.ma gandesc ca o cunostea pe persoana respectiva si a vazut cand mi-a dat mie plasa .apoi l-a urmarit pe respectivul unde se duce,dupa care a venit la masa si a spus ca a lasat o plasa aici la dvs un domn si ca a trimiso sa ia plasa.
Poate ca v-a inselat cel la care ati lasat cumparaturile.
Sa nu le mai lasati pe viitor..
dar daca persoana care mi-a lasat plasa declara ca in afara de produele cumpararte mai avea si un portofel cu bani[avea 500 lei] in portofel. acum ce mi se putea intampla? raspundeaam penal? adica ma baga la furt sau ce?

Alte discuții în legătură

Acuzatie de furt pentru bani gasiti monica777 monica777 Ok. Va prezint aici declaratia mamei mele.Este cam lunga dar probabil cel mai bine sa o prezint. Pe data de xx, o fata de etnie rroma a venit si a lasat la ... (vezi toată discuția)
Banii dati mariusbt1 mariusbt1 vand la taraba,vine cineva sa cumpere ceapa de 7 lei.ami da 10 lei ai dau restul si pun banii in buzunar.dupa ce pun banii in buzunar,persoana respectiva ... (vezi toată discuția)
E furt sau nu? ContSters205308 ContSters205308 Ieri dimineata am luat doi lacati de la tarada din piata, iar azi am fost sa-i schim cu uni mai mari ... la care tipa na vrut sa-i mai schibe , pe motiv ( ca ... (vezi toată discuția)