un amic cumpara de la un chiosc din piata[ulei,zahar,faina] si se duce sa le lase la cineva care vinde la taraba si il cunoaste,il roaga pe respectivul sa ai tina plasa cu produse timp de 1 ora,deoarece are treaba pana la notar.cand vine de la notar se duce la respectivul sa asi ia plasa lasata.ai spune sa ai dea plasa,iar respectivul ai spune : a venit o fata si a spus ca ati trimiso dumneavoastra sa ia o plasa lasata aici. i-am dat plasa fetei respective.acesta ai spune: nu am trimis nici o fata sa ia plasa cu produse. ce poate face persoana pagubasa pentru a putea recupera plasa cu produse si cum poate afla cine a venit sa ai ia plasa cu produse? si ce pateste cel de la taraba care a dat plasa altcuiva fara sa stie ca persoana respectiva nu este trimisa de cel care a lasat plasa cu produse?
nu stia cum ma cheama.ma gandesc ca o cunostea pe persoana respectiva si a vazut cand mi-a dat mie plasa .apoi l-a urmarit pe respectivul unde se duce,dupa care a venit la masa si a spus ca a lasat o plasa aici la dvs un domn si ca a trimiso sa ia plasa.
dar daca persoana care mi-a lasat plasa declara ca in afara de produele cumpararte mai avea si un portofel cu bani[avea 500 lei] in portofel. acum ce mi se putea intampla? raspundeaam penal? adica ma baga la furt sau ce?
Banii dati
mariusbt1
vand la taraba,vine cineva sa cumpere ceapa de 7 lei.ami da 10 lei ai dau restul si pun banii in buzunar.dupa ce pun banii in buzunar,persoana respectiva ... (vezi toată discuția)