avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... invinuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

invinuire

Sunt invinuit ca am incasat o suma de bani pe care acea persoana o avea restanta la firma pentru care lucrez. Sustine c:Oa are dovezi! Ce pot face in cazul acesta ?:O
Cel mai recent răspuns: dorast , utilizator 07:54, 21 Februarie 2013
trebuie sa detaliezi situatia de fapt pentru a primi un raspuns mai exact.....pentru atat cat ai scris ..eu cred ca e suficient sa dovedesti ca datora respectiva suma de bani firmei , chiar daca era restanta
Orice acuzatie sau invinuire trebuie sa fie dovedite prin probe concludente, veridice. In consecinta solicitati sa va puna la dispozitie probele in caz contrar il puteti da in judecata pentru calomnie, santaj.....
multumesc dar.sustine ca are o dovada un extras de cont la data la care mi-a dat suma de bani.asta ce inseamna?
Inseamna ca a scos niste bani.

Cine va invinuieste?
Politia sau cine?
persoana care ma invinuieste ca mi-a dat suma de bani,

Alte discuții în legătură

Acuzatie de furt fara a exista probe mariuss.i mariuss.i Daca impotriva unei persoane se depune o plangere penala sub acuzatia de furt de sub acelasi acoperis,fara insa a avea probe incriminatoare, ci doar in baza ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie ContSters126274 ContSters126274 In cadrul unui proces penal de delapidare,eu ca acuzat pot sa depun la politie, la acelasi dosar o acuzatie impotriva celor care mi-au intentat ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video din masina - proba in caz accident farkerr farkerr inregistrarea provenita de la o camera video amplasata in interiorul masinii constituie proba in cazul unui accident ? (vezi toată discuția)