avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie politie

In cadrul unui proces penal de delapidare,eu ca acuzat pot sa depun la politie, la acelasi dosar o acuzatie impotriva celor care mi-au intentat proces?
Acuzatia trebuie data in fata organelor de ancheta sau pot sa vin cu ea scrisa electronic sau de mana ?
Precizez ca ce vreau sa aduc ca acuzatie nu are legatura cu ce este pentru moment la dosar.
Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 22:20, 5 Februarie 2010
Depuneti plangere la politie..scrisa de mana. Descrieti faptele pentru care ii acuzati si precizati si mijloacele de proba pe care sa va puteti sustineti pangerea.
puteti face chiar si de mana , o plangere pt calomnie si denunt calomnios, impotriva celor care v-au acuzat pe degeaba. normal ar fi sa o depuneti la sectia din raza domiciliului faptasilor.


av.m.vasilescu
Inteleg ca acuzatiile userului nu au legatura cu procesul intentat de ei...si deci nu este vorba de denunt calomnios..
Au legatura pe de parte,eu vreau sa demonstrez ca mint si mai rau influenteaza martori.
Acuzatia pot veni cu ea la politie gata scrisa de mine?
Nu stiu ce inseamna , pe de parte, insa, daca depuneti o plangere ;a politie ce are legatura cu procesul, nu stiu daca va va fi admisa. Fiindca puteti demonstra ceea ce doriti chiar acolo, in cadrul procesului, daca detineti si dovezi. Astfel incat i nstanta sa ia masurile ce se impun...avocatul dvs. ce spune?

Alte discuții în legătură

Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt fara a exista probe mariuss.i mariuss.i Daca impotriva unei persoane se depune o plangere penala sub acuzatia de furt de sub acelasi acoperis,fara insa a avea probe incriminatoare, ci doar in baza ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnioasa mariomarginean mariomarginean Buna, astazi am fost acuzat de catre un tip ca ia-si fi furat telefonul, toata faza s-a intamplat la un bazin de inot unde tipul respectiv avea dulapul sub al ... (vezi toată discuția)