In anul 2001 am cumparat cota parte indiviza de 1/2 dintr-un teren intravilan pe care erau proprietari 4 persoane rezultate in urma unei succesiuni dezbatute in anul 1962. Actul de vinzare cumparare l-am facut pe baza certificatului de mostenitor, titlului de proprietate provizoriu emis de primarie si a documentatiei cadastrale. Zilele trecute am fost la primarie sa obtin titlul de proprietate definitiv ca sa cumpar si cealalta jumatate. De acolo am primit mai multe motivatii dar fara titlu de proprietate. Acestea erau: ba ca titlul de proprietate s-a emis si sa merg la Oficiul de Cadastru sa il ridic, ba ca nu s-a emis, ba ca terenul acesta nu exista in posesia persoanei de pe urma careia s-a dezbatut succesiunea in anul 1962, ba ca exista, dar, diminuat cu aproape un sfert. Mentionez ca din anul 2001 de cind sint proprietarul terenului nu mi-a contestat nimeni dreptul meu de proprietate,acest teren fiind al bunicilor si strabunicilor sotiei. Nu stiu ce sa mai fac. Ce ma sfatuiti? Va multumesc.