avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere titlu de proprietate cu tricolor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere titlu de proprietate cu tricolor

In anul 2001 am cumparat cota parte indiviza de 1/2 dintr-un teren intravilan pe care erau proprietari 4 persoane rezultate in urma unei succesiuni dezbatute in anul 1962. Actul de vinzare cumparare l-am facut pe baza certificatului de mostenitor, titlului de proprietate provizoriu emis de primarie si a documentatiei cadastrale. Zilele trecute am fost la primarie sa obtin titlul de proprietate definitiv ca sa cumpar si cealalta jumatate. De acolo am primit mai multe motivatii dar fara titlu de proprietate. Acestea erau: ba ca titlul de proprietate s-a emis si sa merg la Oficiul de Cadastru sa il ridic, ba ca nu s-a emis, ba ca terenul acesta nu exista in posesia persoanei de pe urma careia s-a dezbatut succesiunea in anul 1962, ba ca exista, dar, diminuat cu aproape un sfert. Mentionez ca din anul 2001 de cind sint proprietarul terenului nu mi-a contestat nimeni dreptul meu de proprietate,acest teren fiind al bunicilor si strabunicilor sotiei. Nu stiu ce sa mai fac. Ce ma sfatuiti? Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2013
spyrydus, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea ... Spicul Spicul Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea dar nu s-a facut inca partaj ? cea care vinde a dobandit terenul impreuna cu sotul care a ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare fara titlu de proprietate? andressa01 andressa01 Situatie concreta: in Mai 1948 strabunicii au cumparat un teren pe care au ridicat o casa de paianta; actul care dovedeste achizitia este o chitanta de vanzare ... (vezi toată discuția)
In anul 2010 am cumparat cu acte notariale un teren . pe titlul ... Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu In anul 2010 am cumparat cu acte notariale un teren . Pe titlul de proprietate scria ca acel teren este situat in extravilan. In realitate era un loc de casa ... (vezi toată discuția)