avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este baza legala pentru stabilirea formulelor de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este baza legala pentru stabilirea formulelor de calcul pentru actualizarea unor valori utilizand indicele preturilor de consum ?

Care este baza legala pentru stabilirea formulelor de calcul pentru actualizarea unor valori utilizand indicele preturilor de consum ?
Cel mai recent răspuns: Radamante , utilizator 08:57, 1 Martie 2013
Buna ziua, in vederea formularii unui raspuns corect va rog sa precizati scopul actualizarii precum si tipul de entitate (publica sau privata).
drepturi salariale restante din .....2008......trebuie sa existe o lege/o metodologie care sa precizeze cum se calculeaza ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inflatie mcteo mcteo imi spune cineva cum se calculeaza rata inflatiei? de exemplu: in 2008 am incasat 1 miliard de lei - in urma inflatiei cat ar trebui sa incasez acum? la fel ... (vezi toată discuția)
Indexarea sumelor datorate cu indicele de inflatie rosu gheorghe rosu gheorghe Intr-un proces de drepturi salariale, instanta admite cerere si aproba plata sumelor neacordate angajatului pe perioada nov.2006-iunie 2009, in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Calcul drepturi salariale castigate in instanta! alx69 alx69 Buna ziua, am castigat in instanta niste drepturi salariale (reprezentand sporuri) ce trebuiesc indexate cu indicele de inflatie si dobanda legala. Stie ... (vezi toată discuția)