avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pt debitele restante se face puscarie??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pt debitele restante se face puscarie??

buna ziua! am si eu o intrebare: in cazul atragerii raspun derii solidare,daca nu am nici un bun pe numele meu si nici posibilitatea sa mai achit sumele la finante, fac puscarie???
Cel mai recent răspuns: robertaa29 , utilizator 18:53, 16 Februarie 2009
Simpla neplata a debitelor nu constituie infractiune.
Depinde de mai multe lucruri pentru a se ajunge la o condamnare penala.Trebuie sa fie vorba de o infractiune.

avocat Claudiu Lascoschi
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazare neplatita, ce infractiune este? Canon01 Canon01 daca o persoana se cazeaza la un hotel si la plecare nu plateste cazarea savarseste vreo infractiune? (vezi toată discuția)
Evazionist fiscal ce sunt- sunt cercetat de politie dorudoru dorudoru AJUTOOOR -EVAZIUNE FISCALA -SUNT ANCHETAT DEGEABA! CE POATE SA-MI FACA ? Am inchiriat apartamentul timp de 1 an si opt luni - fara a inregistra inchirierea ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere cris_deo cris_deo Buna seara. Am facut o sesizare la politie pt un abuz de incredere , persoana pe care am reclamat-o a fost chemata la politie si si-a insusit fapta adica un ... (vezi toată discuția)