Am dat in judecata Serviciul inmatriculari auto in 2012 pt refuzul inmatricularii auto fara plata taxei de prima inmatriculare ... asa cum afacut toata lumea .
���� Practic .. am luat din Germania un VW Euro 3 . Pana la finalizarea procesului am deschis o actiune prin care am solicitat pe cale de Ordonanta presedintiala sa se dispuna inmatricularea provizorie pe perioada nedeterminata ( pana la terminarea procesului pe fond ) , iar instanta mi-a admis aceasta prima actiune . E drept ca parata poate sa faca recurs , dar pana la recurs eu pot solicita inmatricularea provizorie a auto in baza Ordonantei presedentiale ? Dupa ce o sa castig procesul deschis pe fond in 2012 , mai trebuie sa platesc TAXA DE MEDIU conform noului act normativ din 2013 ? Ca sa stiu daca o mai inmatriculez in RO sau la bulgari !!!��Va multumesc anticipat !!
In aceesi speta pe legea 9 din 2012 , 2 colegi s-au judecat la Tribunal . Unula pierdut , celalalt a castigat ( la complete diferite ) . O instanta a motivat ca nu se creeaza prin Legea 9 din 2012 o discriminare contrara legislatiei europene UE , iar celalalta instanta a motivat ca legea respectiva este discriminatorie . Acum, cel care a pierdut ...a introdus RECURS la Curtea de Apel pe care l-a motivat cu continutul sentiei colegului care a castigat procesul si care si-a inmatriculat masina fara plata taxei auto . Traim in Romania ........
Ati castigat procesul?
Ce s-a facut cu Ordonanta Presedintiala? A fost admisa sau nu? Va rog un raspuns, sunt in aceeasi situatie ca si dvs.
Multumesc.