Buna ziua,
Varul meu are o poprire pe salariu. Executorul bancar care s-a ocupat de aceasta infiintare a popririi in prezent lucreaza la o firma de recuperare. Intre timp varul meu a fost instiintat ca are un debit de care nu a avut cunostinta la o companie de telefonie mobila. Contractul de la compania respectiva a fost incheiat pe persoana fizica (fara sa fie trecuta adresa sau locul de munca). Persoana de la firma de recuperare l-a contactat la locul de munca si i-a trimis o singura instiintare la domiciliu. Ulterior a aflat ca la aceasta firma lucreaza fostul executor bancar care i-a infiintat poprirea. Insa nu aceasta persoana l-a contactat la locul de munca. Cu toate ca mi s-a luat abuziv o suma de bani pe niste apeluri care nu le-am efectuat deoarece contractul era reziliat si cartela inchisa eu am achitat intre timp aceasta suma la compania de telefonie.
Intrebarea mea este daca are dreptul acest consilier juridic de la firma de recuperare sa dea adresa si telefonul meu de la locul de munca celorlalti colegi.
Va multumesc anticipat.
Poprire salariu
flawrin28
Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)