avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

Acum 2 ani si ceva am facut un credit la banca pt locuinta, la indemnul fostei mele prietene si insistentele ei de a face credit pt casa si am cazut intr o capcana pusa la cale de ea. Poveste incepe in felul urmator : am inceput sa caut casa si nu am gasit nimic care s o multumeasca pe ea, s a gandit cum sa mi intinda cursa ea avand nenoie de bani sa si plateasca niste datorii mai vechi si nu dispunea de ei, asa ca si a vandut casa doar in acte ,urmand ca apoi dupa ce intrau banii in cont sa cumpar sau sa construiesc o casa cica mai ieftin , dupa ce au intrat banii in cont nu a mai vrut sa i scoata, mintandu ma luna de luna ca mi v a da banii eu platind rate la creditul facut pt casa.Am incercat toate caile de a ma intelege cu ea asta durand aproape 2 ani de zile dupa care am dat o in judecata pt evacuare.As vrea sa stiu ce sanse am s o dau afara din casa, ce sanse are ea sa anuleze actul de vanzare cumparare avand in vedere ca exista niste sms prin care o rugam sa mi dea banii ,ce sanse am sa mi recuperez banii pt cei 2 ani pt care am platit pe rate la banca si nu am dat o in judecata,as vrea sa mentionez ca dosarul a fost inregistrat inainte de intrarea noului cod civil in vigoare iar dat de incepere a procesului este dupa data intrarii in vigoare a ncv, as vrea sa mi spuneti dosarul se judeca dupa ncv sau dupa vechiul cod civil si cat ar dura procesul.
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 19:46, 17 Februarie 2013
Eu va recomand sa consultati un avocat din localitatea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"contract prenuptial" ? mustang mustang Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi: Sunt necasatorit; am un apartament cumparat in urma cu 1 an, avans + credit pe 30 ani. Mai am un teren ... (vezi toată discuția)
Inselaciune boghi102006 boghi102006 In anul 2006 am facut la indemnul administratorului societatii la care eram angajat eu si sotia, credite de nevoi personale pt. a ajuta financiar societatea ... (vezi toată discuția)
Partaj - credit luat in timpul casatoriei pt nevoi personale abs2010 abs2010 Buna ziua , In prezent sunt in proces de divort cu sotia mea primul termen fiind pe 15 sept . Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale= pe numele ... (vezi toată discuția)